Låt oss bli er ekonomiavdelning!

Det ger er möjlighet att göra det Ni är bäst på utan att belastas av det ständiga pappersarbetet.

OP Administration är en fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning. Vi sköter allt som en ekonomiavdelning gör; löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering, löner, bokslut, projektredovisningar, årsredovisningar och deklarationer. Plus lite till. Den stora skillnaden mellan en egen ekonomiavdelning och oss är att från oss väljer ni enbart de tjänster ni vill ha. Och betalar bara för dem.

Vi hjälper även till vid fusioner, emissioner, bolagsändringar, kontrakt och avtal, med mera. Vi upprättar dokument och sköter kontakten med Bolagsverket och andra myndigheter vid till exempel firmabyte, ändring av styrelse, revisor eller verksamhet. Ni kan även få hjälp med att upprätta övriga bolagshandlingar, som till exempel köpeavtal. Vi har även lagerbolag till försäljning, så ni kan påbörja er verksamhet nästan direkt.

Bland våra kunder återfinns alla slags företag som börsnoterade bolag, konsultbolag, fastighetsbolag, producerande bolag, bostadsrättsföreningar, enskilda firmor. Vi har specialistkompetens inom reklam- och IT-branschen, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Tillsammans med er skapar vi ett tjänstepaket som passar för just er verksamhet.

Redovisning

Oavsett om ni tillämpar K1, K2, K3 eller IFRS regelverket så kan vi ta hand om er redovisning.

Lagerbolag

Behöver du ett bolag på direkten? Vi har alltid bolag på ”hyllan” som du får tillgång till inom någon timme.

Övriga tjänster

Vi hjälper er med en mängd olika kringtjänster som berör bolaget och dess ägare.